Élmények karnyújtásnyira


Aki a Dunakanyarban jár, és eltölt itt néhány napot, megkóstolhatja a helyi kézműves kiváló magyar termékeket, bepillantást nyerhet a helybéliek rendkívüli kreativitásán alapuló manufaktúrák termékeinek elkészítésébe, élvezheti az itt élők vendégszeretetét, társasági program keretében borospincékben, pálinkafőzdében szórakozhat, és persze gyönyörködik a közeli Budapest látványosságaiban, akár egy kerékpáros városnézés keretében - egy percet sem unatkozik majd!

Ha a környéken szállsz meg, már reggel megcsodálhatod a Duna ezer színét, amely minden napszakban és évszakban más arcát mutatja, gyönyörködhetsz a Börzsöny és Pilis hegység soha meg nem unható látványában.

Az élmények karnyújtásnyira vannak! Ne gondolkozz, lépj ki az otthon megszokott légköréből, fedezd fel családoddal, barátaiddal a vidék romantikáját, kóstold meg a helyi termékeket, sétáld körbe a vidéket!

Számtalan különböző programlehetőség közül választhatsz, legyen szó hétköznapi vagy akár hétvégéi kirándulásról. Szeretettel várom kisebb baráti vagy családi társaságokat (4-12 fő), bízzák rám magukat és egy teljesen új oldaláról ismerhetitek meg a Dunakanyar szépségeit, mely egyedi és örök emlékekkel gazdagítja az ide érkező vendégeket.