Milyen programokon vehetsz részt a KanyarGO csapatával?


Választhatsz a fixen összeállított, megadott időpontban induló programok közül, vagy összeválogathatod magadnak személyre szabva a kívánt időpontban az élménylehetőségeket: manufaktúrák, kézműves termelők, borospincék, városnézések, vagy egyéb helyi programok kiválasztásával. Személyre szabott programok esetén további egyeztetés szükséges, 3 napon belül visszaigazolom a programok elérhetőségét és az árkalkulációt.

Egyedi túrák megrendelésére is van lehetőség, bakancsos túravezetés, csónakázás, kajakozás, gyalogtúrák szervezésében is szívesen állok rendelkezésre.

A program a következőket tartalmazza: 

Indulás a megbeszélt helyszínről 9 órakor. A csoport által választott két partner felkeresése, egy délelőtt és egy délutáni program, közben hangulatos séták és finom ebéd (egyénileg)

Túra kezdete: 9.00 utazás egyénileg, találkozás az előre egyeztetett helyszínen. Élményprogramok látogatása, ebéd fakultatív.

Program: Utazás egyénileg a Dunakanyarba, kiválasztott program, a programok közt séta az Dunakanyar településein, ebéd az egyik hangulatos boros étteremben (fakultatív) délután vissza az indulási helyre. Igény szerint idegennyelvű (angol) túra választható.

Nézz körül:

Helyszín: Esztergom-bűbánatvölgy

Tölts egy napot a Viszkissel!

Helyszín: Esztergom. A túra időtartama 5 óra. Utazás egyénileg.

Találkozás délelőtt 10 órakor a megbeszélt helyszínen, indulás Esztergom-Bűbánatvölgybe Ambrus Attila otthonához. Közös kerámia készítés Attilával, szíves vendéglátás Attila saját készítésű pityókás kenyerével és kemencében készült ételeivel. Ismerkedés a jurta sátor elkészítésének folyamatával. Kötetlen, jó hangulatú beszélgetés, és kikapcsolódás a csodás Pilis hegység lábánál. 


25.000,- Ft/főtől

Helyszín: Dunabogdány

Panoráma túra borkóstolóval

Helyszín: Dunabogdány. A túra időtartama kb. 5 óra. Utazás egyénileg.

Találkozás délután 3 órakor a megbeszélt helyszínen, gyalogos túra és a város történetének, nevezetességeinek megismerése. 4 tételes borkóstoló panorámás helyszínen, piknik a szabadban, naplemente. Igény szerint idegennyelvű (angol) túra választható.

 11.990 Ft/főlMalomkert Ökológiai Gazdaság, Bivalyfarm, Szob

Sántha Farm, Szob

Helyszín: Szob, Duna-Ipoly Nemzeti Park területe-A túra időtartama kb. 7 óra ebéddel.

Találkozás délelőtt 9 órakor az előre egyeztetett helyszínen, utazás egyénileg. A farmon lehetőség van több programra is, lovaglás, különböző lovas progamok, bivalyfarm látogatás, bivalyból készült termékek kóstolása, igény szerint ezek elkészítésének folyamatába is bepillantást nyerhetünk.
A farm elkötelezett híve a 'live simply, eat slow' mozgalomnak, ezért a program részét képezi a hosszas gyönyörködés a tájban, és az ízletesen elkészített, különleges ételek elfogyasztása.

A túra ára változó, kérlek, kérj ajánlatot.


Helyszín: Kismaros

Gyógynövény túrák

Helyszín: Kismaros. A túra időtartama kb 1.,5 óra.Gyógynövényeket bemutatja Eszterhás Emőke, a Dzsemő termékek készítője.
Indulás délelőtt 10 órakor a megbeszélt helyszínről, gyalogtúra a Kismaros környéki dombokra, gyógynövények megismerése, gyűjtése, majd az ezekből készült kézműves termékek közös elkészítése. 
Igény szerint idegennyelvű (angol) túra választható.


9.990 Ft/főtől

Helyszín: Gabkó Chili, Nagymaros

Különleges chili kóstolás

Helyszín: Nagymaros. A túra időtartama kb 1,5 óraNagy Gábor chilitermelő termékeinek bemutatása, ismerkedés a chilipaprika termesztésének folyamatával, kóstolás, kötetlen beszélgetés, vásárlási lehetőség a termékekből (1-1,5 órás program)

A Chili valódi íze és ereje Semmi sallang, csak a világ legerősebb chilipaprikái! Ez fűszer, nem kecsap! Nem locsolni, csepegtetni! A Dunakanyar izzó parazsa! Játék a tűzzel, már 2012 óta!

Egynapos program keretein belül foglalható, kérlek, kérj ajánlatot!
Helyszín: Zebegény

Tündi faragott gyertyái

Helyszín: Zebegény. A túra időtartama kb 2,5 óra


Tünde otthonában, egy gyönyörű, vadregényes kis meseházikóban.
Készítsetek saját faragott gyertyát Tünde irányításával, lepjétek meg Magatokat vagy szeretteiteket! 
Beleshettek a gyertyakészítés rejtelmeibe, saját magatok is készíthettek gyertyát, illetve vásárolhattok is a már elkészült gyertyákból.


Egynapos program keretein belül foglalható, kérlek,  kérj ajánlatot!
Egyéb programok
(egynapos program keretein belül foglalható)

Zugfőzde Pálinka Manufaktúra, Visegrád

A tiltott pálinkafőzés időszakáról tudhatnak meg érdekességket. A szeszes lepárlás történetét és a pálinkafőzés magyarországi fejlődését követhetik nyomon.

Borgarázs Manufaktúra, Dunabogdány

Egy klasszikus kis garázsborászat, ahol szinte minden modern technológiánk megvan a borkészítéshez csak kicsiben. Kóstolás, és ismerkedés a borászat munkásságával.

Sápy Manufaktúra, Tahitótfalu


Ismerje meg a Sápy Manufaktúra saját kézi előállítású, díjnyertes termékeit: cserépkályha, fagyálló kültéri homlokzat díszek, épület kerámiák, dísztárgyak.